RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Геморой буде: експерт про наслідки вибуху Кримського мосту для РФ

Значні пошкодження Кримського мосту після вибуху говорять про те, що його було збудовано далеко не так якісно, як говорили російські пропагандисти. У окупантів виникне багато труднощів із його ремонтом.

Про це "Апострофу" розповів незалежний російський експерт, геоеколог Юрій Медовар.

Він повідомив, що в РФ немає нормальних фахівців, які зуміли б нормально відновити зруйнований міст, а просто поставити прольоти без огляду опор не можна.

"Взагалі так не можна. За ідеєю, можна зробити тяп-ляп і ракету з гною, але вона не полетить. Тут треба все дуже жорстко перевіряти, бо там навантаження великі. Там і так опори просідали, а тут ще й вибух сильний, скільки там тротилу ніхто не каже, але це може бути серйозний удар на ці дві опори, на яких склалися прольоти", - поділився своїми міркуваннями експерт.

Читайте також: Коли Кримський міст полагодять: фінський експерт озвучила дату

Він упевнений, що з ремонтом мосту у окупантів буде справжній "геморой".

"Для мене було дивно, що після стількох тверджень про надійність мосту два прольоти падає після вибуху вантажівки. Щось не те в самому покритті, щось там набодяжили. А те, що у нас все бодяжать, це я добре знаю, стіни будинків руйнуються, сповзають, це ми вже давно проходили", - розповів Медовар.

Детальніше читайте у матеріалі: Як Кримський міст буде зруйнований - російський вчений передрік його долю