RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Як доглядати цуценя - головні поради експертів

партнерський матеріал

Період активного росту цуценяти супроводжується значними змінами у фізіології та поведінці тварини. Повноцінний розвиток неможливий без поживного ресурсу. Тому власникам собаки важливо забезпечити належне харчування для свого улюбленця.

ROYAL CANIN подбали про здоров’я цуценят і розробили адаптовану лінійку спеціалізованих кормів ROYAL CANIN® Puppy. Необхідні для цуценяти мінерали та вітамінами у продукті допоможуть забезпечити потреби організму, який знаходиться на стадії активного росту.

Етапи розвитку цуценя

Для того, аби забезпечити улюбленцю умови для повноцінного розвитку, важливо знати про ключові етапи розвитку тварини. Розуміння особливостей кожного з цих етапів допоможе власникові собаки збудувати довірливі відносини з улюбленцем в майбутньому.

Неонатальний

Період, який охоплює перші три тижні життя тварини. У цей період цуценя погано чує та майже не бачить, але поступово органи чуттів починають розвиватися. Тварина малорухлива - більшість часу вона їсть або спить.

Сепарація

Період відлучення, який триває від тритижневого до двомісячного віку собаки. Характеризується появою у цуценяти перших спроб соціалізації. Маленька тварина починає спілкуватися з іншими цуценятами, проявляє інтерес до людини.

Активний ріст

Період від двомісячного віку. Організм собаки починає стрімко розвиватися - тварина потребує поживного харчування. У цей час власникові цуценяти важливо приділити велику увагу дресируванню свого улюбленця. Адже саме у цьому віці формуються засади майбутньої поведінки тварини.

Продукція ROYAL CANIN® Puppy

Враховуючи особливості етапів розвитку цуценяти було розроблено лінійку адаптованого харчування ROYAL CANIN® Puppy. Серія раціонів враховує різні породи та розміри собак і розрахована на потреби цуценят в різні періоди росту та розвитку.

Асортимент продукції допомагає задовольнити харчові потреби улюбленця, адже етапи та особливості розвитку собак різних порід можуть суттєво відрізнятися. Для того, аби дізнатися, який саме продукт краще за все підходить саме вашому цуценяті, радимо звернутися до ветеринарного спеціаліста, адже окрім породних та вікових, у цуценяти можуть бути індивідуальні особливості, які слід врахувати при виборі корму.

Раціони ROYAL CANIN розробленні з врахування особливостей травної та імунної систем та з оглядом на потреби в поживних речовинах та енергії у цуценят.

Продукція бренду розроблена відповідно до вподобань цуценят: розмір крокети, смакові та ароматичні властивості корму підібрані таким чином, аби якнайкраще задовольняти потреби тварини. Є можливість комбінувати форми продукту, пропонуючи цуценяті вологий корм у вигляді паштету чи шматочків у соусі або ж крокети сухого корму. Лінійка раціонів бренду включає навіть спеціальні заохочення для ваших улюбленців, які можна використовувати як винагороду для закріплення бажаних патернів поведінки.