RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Україну весь день заливатиме: прогноз погоди на сьогодні

Після мінусових температур на початку першого зимового місяця, станом на 9 грудня Україну почало заливати дощем і накривати снігом, при цьому температура повітря в багатьох містах тримається близько нуля.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані радару ventusky.com.

Так, уранці сніг очікується у Львівській, Закарпатській, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Сумській областях. Водночас дощитиме у Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській та Миколаївській областях. Дощ, що замерзає, пройде на півдні Хмельницької та Вінницької областей, а також частково у Чернівецькій. Його також варто очікувати на північному сході Харківщини.

Читайте також: Чи чекати на сильні морози та снігопади у грудні: детальний прогноз по днях

У середині дня сніг у Закарпатській області перейде у дощ. Крім того, дощитиме у частині Сумської області, Харківської, Полтавської, Дніпропетровської, Миколаївської областях. Сніг очікується у Волинській, Київській та Сумській областях.

Увечері дощ продовжиться на заході країни – він перейде у замерзаючі опади у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій областях. Також опади у вигляді дощу накриватимуть Харківщину та Дніпропетровщину.

Раніше ми писали, коли потеплішає у грудні.