Зроблять ще смачніше: які спеції варто додати до картоплі під час запікання

Картопля є одним з найпопулярніших коренеплодів у світі - його подають і до святкового столу, і готують мало не щодня як гарнір.

"Апостроф" пише, якими спеціями та прянощами можна урізноманітнити страви з картоплі, щоб змінити та покращити його смак.

Якщо ви ще не знали, то часник є чудовою спецією для картоплі.

Читайте також: Як зробити смачну хрустку картоплю в духовці: корисні поради

При запіканні достатньо додати пару щіпок, щоб страва розкрилася в новому, неповторному смаку.

Його можна додавати разом із сіллю та чорним перцем і від цього страва стане тільки кращою.

Замість часнику можна додати також прованські трави чи суміш для плову. Також картоплю відмінно доповнить куркума, коріандр, імбир та базилік.

У зв'язку з цим незайвим буде згадати, як найпростіше почистити часник і швидко позбутися його запаху.