RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Балуватимуть, захищатимуть і любитимуть: чоловіки з якими іменами перетворять ваше життя на казку

Деякі чоловіки здатні не лише засипати свою кохану жінку подарунками, а й перетворять її життя на диснеївський мультфільм.

"Апостроф" розповідає про імена чоловіків, які стають справжнім сигналом для жінок – "треба брати"!

Читайте також: Як назвати хлопчика в 2023 році: повний список популярних імен

Борис

Ці чоловіки стануть для своєї коханої жінки справжніми принцами, а далі - справжніми королями. Так, вони народжуються вже з установкою, що леді треба балувати, захищати та любити щодня та щохвилини. Вони дуже люблять зачаровувати обраниць підготовленими та спланованими побаченнями, продуманими до кожної деталі. До того ж, - на кожне побачення вони обов'язково прийдуть із букетом квітів та подарунком.

Едуард

Ці чоловіки відкрито і прямо розкажуть про свої почуття, будуть поряд зі своєю жінкою у найважчу хвилину і завжди підтримають. На перший погляд вони можуть здатися трохи жорсткими та грубуватими, але це тільки тому, що вони не люблять підлизуватися до незнайомих людей. Натомість своїм коханим жінкам вони демонструватимуть кохання через несподівані та дорогі подарунки та дивовижні вчинки.

Олександр

Хочете перетворити своє життя на казку і навіть у 90 років бути принцесою? Тоді вибирайте собі в чоловіки власників імені Саша, з яким ви точно зможете відчути себе тендітною та ніжною. Вони завжди в першу чергу думають про свою партнерку, а вже потім - про себе.

Кліментій

Ці чоловіки відрізняються не тільки рідкісним ім'ям, а й чудовим почуттям гумору, чуйністю та ніжністю. Вони не будуть показувати свою м'яку сторону будь-кому, але коханій жінці не побояться відкритися. Вони частіше за інших чоловіків влаштовують другим половинкам романтичні сюрпризи та допомагають у побуті.

Олег

Чоловіки з цим ім'ям обожнюватимуть свою обраницю до останнього подиху, з любов'ю здуватимуть з неї кожну порошинку і всіляко балуватимуть. Вони вибирають собі супутницю довго і трохи прискіпливо, а визначившись, щодня доводитимуть жінці, що закохатися в нього було її найкращим рішенням.

Раніше ми також розповідали про чотири імена людей, які можуть прожити 100 і більше років.