RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Мафіозні війни: до чого готуються в Росії після програшу Україні

У Росії зараз готують ґрунт і ресурси особистих армій для неминучої мафіозної війни у післявоєнній, постпутинській Росії.

Про це Апостроф TV розповів політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

Читайте також: Україна такого немає: Росія готує для війни четверту армію

Він також пояснив, чому з'являються приватні армії.

"Навіть губернатори їх створюють під приводом територіальної оборони. Усі вони готуються до майбутньої мафіозної війни. Вони зрозуміли, що війна програна, має бути великий період переділу власності кожен амбітний гравець готується до цієї боротьби, збираючи собі приватну армію. Тільки Кадиров робить особисту армію для іншої мети, щоб забезпечити де-юре незалежність Чечні Він не буде брати участь у боротьбі за власність в РФ, він знає, що його ненавидять всі силовики і вб'ють відразу ж, тому він створює особисту армію для захисту Чечні від майбутніх зазіхань і для свого особистого захисту", - розповів він.

Тому, на думку Піонтковського, усі основні гравці в РФ стурбовані не так званою перемогою.

"Що вони можуть зробити, коли через два місяці в України з'явиться ця танкова армада? Ні, вони готують ґрунт та ресурси особистих армій для неминучої мафіозної війни у післявоєнній, постпутинській Росії", - висловив думку політолог.

Нагадаємо, раніше військовий експерт розповів про справжню операцію в Соледарі - Росія кидає там у бій тисячі найманців ПВК "Вагнер". По суті РФ займається утилізацією небажаного спецконтингенту , який Євген Пригожин завербував у в'язницях до лав своєї ПВК.