RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Верба б'є, не я б'ю! Найкращі листівки та смс на Вербну неділю

Православні українці у 2023 році відзначають Вербну неділю 9 квітня. Люди вітали Ісуса Христа пальмовими гілками, в Україні їх символізують гілочки верби, які приносять до храмів та освячують.

"Апостроф" публікує яскраві привітання з Вербною неділею у листівках та SMS.

Читайте також: Нехай підуть усі біди та тривоги: листівки та привітання з Вербною неділею у віршах

Короткі SMS-привітання

Хай чисте свято Вербної неділі обдарує Вас світлом і любов’ю, зробить Вашу родину згуртованішою, хай радістю світяться очі, а вдома панує затишок, гармонія і достаток.

***

У це світле весняне свято Вербної Неділі, хочеться побажати всім миру в душі, достатку в домі, чистих прагнень і намірів, а також гармонії з близькими. Нехай разом з гілочкою верби, у ваш будинок увійдуть ангели і будуть охороняти і берегти вас і вашу родину.

***

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб вербні гілочки тебе як слід "побили" і позбавили від болю — душевного і фізичного, щоб у цей день душа твоя повірила у диво, а серце знайшло надію, щоб на твоє життя пролився яскравий промінчик світла щастя, радості і любові.

***

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб душа твоя очистилась від грішних помислів, щоб серце відчуло щастя і натхнення. Нехай молоді гілочки верби "виб’ють" з тебе все погане, хай вони обдарують тебе міцним здоров’ям, силою волі, добротою в прагненнях і вчинках.

***

З Вербною Неділею! Хай серце знайде багатство буття! Бажаю весняної радості, міцного здоров’я, злагоди і миру в родині, щирості, душевної гармонії, благодаті, чистоти. Нехай чарівна вербочка нагадає про тепло, відродження, перемоги добра над злом і дива.

***

Вітаю вас усіх зі святим святом Вербної Неділі! Бажаю вам, дорогі мої, міцного здоров’я, покори і спокою, душевного тепла і радості. Будьте добрішими, терпимішими і мудрішими.

Листівки

Раніше ми писали, які властивості приписують вербовим гілочкам на Вербну неділю.

  • Вас також може зацікавити:

Великодній кошик: що означає кожен продукт, який там має бути

Церковний календар-2023: список усіх свят у квітні

Коли православний та католицький Великдень у 2023 році: дати та головні заборони