RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Мають рости здоровими та щасливими: що відомо про візит Наєва до дитячих лікарень, фото

У рамках загальноукраїнської благодійної акції "Естафета добра" Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит", щоб підтримати маленьких пацієнтів, що знаходяться на стаціонарному лікуванні, та вселити в них віру в швидке одужання, а також ще кілька дитячих лікарень у обласних центрах країни.

Про це інформує відділ зв'язків з громадськістю Командування Обʼєднаних Сил ЗС України.

Читайте: Допомога під час війни: родини можуть отримати по 14 тисяч гривень

Загалом благодійний проект у межах цивільно-військового співробітництва відбувся у обласних дитячих лікарнях Києва, Запоріжжя, Сум, Харкова та Чернігова, на яких побували понад 1200 дітей.

"Зараз ми як ніколи розуміємо, у чому полягає суть захисту дітей, їхнього щасливого дитинства й майбутнього загалом", – зауважив командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач додав, що війна, яка перетворила нашу країну на поле бою, неминуче зачепила найвразливіше - душі маленьких українців.

"Попри всі труднощі й негаразди, наші діти продовжують мріяти, творити, вчитися та рости. Вони дуже радіють різним святковим заходам, адже це підіймає їм настрій і змушує усміхатися", – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач підкреслив, що головна мета подібних проєктів – турбота про фізичне та моральне здоров'я дітей, а також виховання в них національної свідомості.

"Діти мають право на щасливе дитинство. Ми повинні робити все для того, аби вони росли здоровими й щасливими, навіть попри війну", – наголосив Сергій Наєв, підсумовуючи успішне проведення акції.

Під час "Естафети добра" було організовано виступи найкращих мистецьких колективів України, також діти отримали призи та солодкі подарунки.

Раніше "Апостроф" розповідав, як поліція під вогнем окупантів евакуювала трьох дітей-сиріт із прифронтового містечка на Донбасі.

Вас може зацікавити:

1 червня - День захисту дітей: як відзначають свято малюків у різних куточках світу

Хлопчик з Києва зворушливо подякував ЗСУ - відео

Пам'ятатимуть все життя, хто ворог: у мережі показали, як діти в Києві тікали в укриття під час атаки РФ. Відео