RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Зголоднів" по жінці: в Україні п'яний російський військовий вбив Z-волонтерку та її чоловіка

Під Мелітополем російський військовий у стані алкогольного сп'яніння розстріляв трьох "патріотів" із Чувашії. Вони доставляли до Мелітополя гуманітарну допомогу.

Про деталі історії повідомляє InformNapalm.

Читайте також: П'яний бойовик ЛНР "заблукав" і потрапив до рук ЗСУ: що відомо про його темне минуле

"Російські регіональні Z-пабліки Чувашії вже кілька днів "сумують" з приводу загибелі в зоні "СВО" російських Z-волонтерів. Щоб не потрапити під статтю про "дискредитацію" з Росії в некрологах обережно пишуть, що Z-волонтери "потрапили під вогонь автомата". А хто тримав цей автомат – тактично опускають. Бо Z-волонтерів розстріляв п'яний російський військовий під окупованим Мелітополем", - йдеться у повідомленні.

Так, ці події описує організатор російського Z-волонтерського руху "Надійний тил Чувашії" Олексій Сержантов. За його словами, зрозуміло, що російський воїн почав сексуальні претензії до волонтера, її чоловік - інший волонтер за неї ймовірно заступився і російський воїн випустив чергу з автомата і поклав обох "волонтерів".

Сам Сержантов "дипломатично" каже, що "мужик зголоднів" (за жінкою). А тепер уявіть, як поводяться російські військові стосовно людей на окупованих територіях України, якщо вони привозять їм допомогу росіян намагаються зґвалтувати чи вбивають.

Як ми повідомляли, група "Ї" Маріупольського опору знешкодила три вантажівки та місце дислокації інженерного підрозділу ЗС РФ.

Вас також може зацікавити:

заявили про удар по Чонгарському мосту: у ЗСУ відреагували

Дрони-камікадзе "кошмарять" окупантів: СБУ показала відеопідбірку ударів по ворогові

Не вірять - нехай чекають: ЗСУ готові загнати Чорноморський флот на "історичну батьківщину"