Бабине літо 2023: куди в жовтні поїхати на відпочинок в Україні

Жовтень, як правило, ще тішить порівняно теплою погодою, тому ті, хто бере відпустку у другому місяці осені, можуть провести "бабине літо" на курортах заходу України.

"Апостроф" пише, куди можна поїхати у жовтні на відпочинок, поки що не розпочався сезон злив.

Читайте: Відпочинок на українських озерах: куди зараз можна поїхати і як дістатися

Гірськолижний курорт Буковель прекрасний будь-якої пори року. Однак особливу красу (і не такі дорогі ціни) він дарує під час "золотої осені". Уїк-енд на двох обійдеться відпочиваючим від 1700 до 4000 тисяч гривень, залежно від готелю та "ол інклюзиву" в ньому.

Тихе та затишне містечко Яремче в Івано-Франківській області пропонує масу розваг та житло на будь-яку товщину гаманця. Два дні у приватній садибі може коштувати від 250 грн і вище, а от за повноцінний готель доведеться заплатити щонайменше в 10 разів дорожче.

Найвисокогірніший курорт Драгобрат, розташований на півторакілометровій висоті, підійде як любителям екстремального туризму, так і тим, хто хоче просто усамітнитися з природою. Ціни на житло "у господаря" стартують від 300 гривень з особи за добу, а готель з усіма зручностями та "сніданками-обідами-вечерями" коштуватиме приблизно 1200 на одну людину.

І найвище місто України Рахів лежить у мальовничій улоговині вздовж річки Тиси між гірськими хребтами. Лише у межах міста знаходиться 14 джерел мінеральних вод. Відпочити від мирської метушні можна від 500 гривень за двох та вище.

Нагадаємо, що літню відпустку цього року планували лише 11% українців.

  • Вас може зацікавити:

Куди в Україні поїхати з дітьми: ТОП-7 місць для відпочинку та розваг

Дороге задоволення: скільки українцям коштуватиме відпочинок за кордоном під час війни

Відпочинок не вдарить по кишені: названо найдешевшу столицю Європи