RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Хто може замінити Шуфрича як голову комітету в Раді: нардеп назвав ймовірне прізвище

У Верховну Раду внесли проєкт постанови про відкликання підозрюваного у державній зраді від партії "ОПЗЖ" Нестора Шуфрича із посади голови Комітету з питань свободи слова.

Про це свідчить інформація на парламентському сайті.

Читайте також: Ватне комбо: з'явились фото "рольових" костюмів, знайдених у Шуфрича

За словами народного депутата від "Голосу" Ярослава Железняка, після відкликання Шуфрича у Комітеті залишаться тільки дві людини - Сергій Швець та Євген Брагар. Останнього розглядають претендентом на відповідну посаду. Тому Комітет поки що ліквідовувати не будуть.

"Все ж таки вирішили просто поки що прибрати Шуфрича з голови комітету з питань свободи слова… без ліквідації комітету. Замість нього наразі в.о. голови комітету свободи слова буде Євген Брагар (заступник голови комітету зараз). Для розуміння, це настільки "потужний" комітет, що там, окрім пана Брагара, залишається лише ще один депутат - Швець. Все. Комітет на дві людини", - йдеться у повідомленні нардепа.

Варто зауважити, що Брагар запам'ятався своїм скандальним виступом у 2020-му у телепрограмі. Це він автор поради пенсіонерці "продати собаку елітної породи", щоб було чим платити за житлово-комунальні послуги.

Днями Шуфрича арештували за підозрою у держзраді. За версією слідства, нардеп працював на ексчиновника-зрадника і розповсюджував у своїх заявах російські наративи.

Нагадаємо, раніше суд Києва обрав запобіжний захід нардепу Нестору Шуфричу - арешт на два місяці без змоги внесення застави.

  • Вас також може зацікавити:

У Шуфрича знайшли документ про територіальний "перерозподіл" України: фото

Не лише маєток у Криму: ЗМІ розповіли, як Шуфрич шантажував експартнера російською в'язницею

Візит СБУ до Шуфрича: з'явилися нові важливі подробиці