RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Навіщо носять червону нитку на зап’ясті: кількість вузлів має значення

Носіння червоної нитки на зап'ястя, відомої як "червона нитка удачі" або "кабалістська червона нитка", повинне захищати від пристріту. Але є деякі нюанси, пов'язані із цим амулетом.

Про це повідомляє Тelegraf.

Читайте також: Обереги на все життя: названі жіночі імена з найсильнішою енергетикою

Як носити червону нитку?

Нитку потрібно заговорити, це надає їй особливого значення. Людина, яка зав'язує нитку, має щиро бажати вам захисту. Це можуть бути свої слова чи проста молитва.

Нитку можна носити на лівій чи правій руці. На лівій руці носять зазвичай ті, хто слідує іудейським або традиціям каббали, і хоче використовувати її як амулет для захисту від злих очей і негативної енергії. Разом з тим, червону нитку як символ захисту можуть носити представники різних вірувань та культур. На правій руці можна носити прикраси чи амулети. Але це залежить від конкретних вірувань та традицій.

Потрібно періодично оновлювати нитку, щоб підтримувати захист та удачу.

Скільки вузликів потрібно зав'язати

Кількість вузлів на червоній нитці може бути різною. Найчастіше використовується п'ять чи сім вузлів, що може мати символічне значення, пов'язане з числами в іудейській традиції та кабалі. Разом з тим, у носінні нитки немає суворих правил щодо кількості вузлів, це також цілком може бути індивідуальним вибором кожної людини.

Якщо нитка порвалася, вважається, що вона виконала свою функцію і захистила людину від негативної енергії. У цьому випадку можна викинути її та надіти нову.

Важливо пам'ятати, що носіння червоної нитки залежить від віри та переконань кожної людини. Якщо це має символічне значення і дає втіху чи впевненість, це може стати дуже корисною особистою практикою.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав п'ять "містичних" жіночих імен.

Вас також може зацікавити:

В Ізраїлі студентка під час розкопок знайшла старовинне "чарівне дзеркало": фото

Водії – народ забобонний: навіщо ззаду на авто вішають маленьке відерце

Дівчатка росли під захистом вищих сил: 5 забутих жіночих імен із сильною енергетикою