RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не тільки сніг і дощі: прогноз погоди в Україні 9-10 грудня

В Україні на вихідних 9-10 грудня очікуються погодні гойдалки - від дощів з мокрим снігом до суттєвих морозів з позначкою -9 градусів.

Прогноз погоди оприлюднив "Укргідрометеоцентр".

За словами синоптиків, на вихідних на лівобережній частині Україні очікується сніг з дощем та ожеледь. В інших регіонах істотних опадів не прогнозується.

Читайте також: В Україну йде м'яка зима: на яку погоду чекати

"Найближчої ночі у західних та північних областях місцями туман, температура вночі 2-9 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 тепла, у південній частині вночі та вдень 0-5 градусів тепла", - уточнюють синоптики.

Окремо "Укргідрометеоцентр" попередив, що 9 грудня в деяких регіонах Україні очікуюються ебезпечні метеорологічні явища. Зокрема, на Харківщині можливе наліпання мокрого снігу, в Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях - ожеледь. Через погіршення погодних умов у вище вказаних регіонах оголошено І рівень небезпечності.

У неділю, 10 грудня, опади у вигляді снігу та дощів очікуються у всіх регіонах України. Дощитиме лише в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Черкаській, Київській, Житомирській, Чернігівській областях, а також в Криму. У вказаних регіонах середня температура вдень становитиме від -1 до +4, а вночі можливі морози до -6 градусів.

В усіх інших регіонах синоптики прогнозують снігову погоду. Вночі стовпчики термометрів у середньому покажуть від -6 до -1, а вдень повітря прогріється до +1.

Раніше ми розповідали, що в Україну в грудні прийде потепління.

Вас може зацікавити:

Вогко, місцями дощі та сніг: прогноз погоди на вихідні 9-10 грудня

Сніг на вихідні: де в Україні очікувати казкову погоду і коли почнеться потепління

Грудень буде аномальним: в Укргідрометцентрі розповіли, до чого готуватися