RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Хай зійде благодать у ваші душі: привітання з Хрещенням Господнім у картинках і прозі

19 січня християнські віряни святкуватимуть за старим стилем Хрещення Господнє. День, коли Ісус занурився у води священної річки Йордан, прийнявши хрещення від Іоанна Предтечі.

"Апостроф" пропонує найкрасивіші побажання у прозі та картинках з цієї чудової нагоди.

Читайте також: Новий церковний календар на 2024 рік: дати найбільших свят

Привітання з Днем Хрещення Господнього

***

Вітаю тебе з великим християнським святом і бажаю в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тобі буде завжди Боже благословення. Радості і миру. Нехай Господь завжди допомагає і оберігає. Христос хрещається!

***

Вітаю вас з цим великим днем, з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб ви, вмиваючись святою водою, змили з себе все погане, все зайве, зігріли душу і тіло. Нехай це свято подарує вам міцне здоров’я і ясні, чисті думки!

***

Вітаю з Хрещенням Господнім! Зі святом очищення та оновлення. В цей день хочу побажати, щоб ваше життя стало світлішим і чистішим, щоб благодать зійшла на ваш дім і всі близькі були здорові та щасливі!

***

Вітаю з Богоявленням і Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на вас зійшла свята Божа благодать. Щоб тіло і душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров’ям та легкістю. Миру і злагоди вам!

***

Вітаю з Водохрещем і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорості, сили та здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце! Христос хрещається!

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, коли найкраще планувати весілля та одруження закоханим у 2024 році.

  • Вас також може зацікавити:

Коли будемо святкувати Трійцю в 2024 році: нова дата

Коли святкуватимуть Великдень у 2024 році: названо точну дату

День Василя 2024: основні традиції і заборони свята