RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Хто б міг подумати: розкрито моторошний "секрет" круїзних вечірок з безкоштовним морозивом

Шикарні круїзні лайнери часто влаштовують для своїх пасажирів вечірки з безкоштовною роздачею морозива. Однак за веселощами і розвагами може стояти шокуючу причина.

Ексспівробітниця круїзного судна Дара Такер розповіла у TikTok про справжню причину, з якої організатори влаштовують вечірки з морозивом.

Читайте також: Сім'я туристів із дитиною розбила намет на краю обриву і ледве уникла трагедії

Вкрай неприємна правда в тому, що такі заходи створюються зовсім не через бажання команди порадувати гостей. Все куди прозаїчніше, бо круїзи - це в основному вибір людей у віці.

Круїзні лайнери проводять у відкритому морі досить тривалий час, тож за цей період може багато чого статися, в тому числі, хтось із відпочивальників може померти. Як з'ясувалося, на кожному судні в холодильниках є резерв для 5-6 тіл, які зможуть зберігатися досить довго під час круїзу.

Коли ж місця не вистачає - доводиться їх звільняти й перше, від чого позбавляються, це продукти заморозки.

"Якщо команда раптово роздає пасажирам купу морозива, - розповіла вона у своєму вірусному відео, - часто це тому, що на кораблі померло більше людей, ніж їм вистачило місця у холодильниках".

Саме тому за фактом відходу з порту, щоб місце в холодильниках не було порожнім туди, завантажують продукти заморозки, одним з яких і є морозиво. Під час круїзу його позбуваються, щоб потім заповнити звільнене місце тілами тих, хто помер під час круїзу.

  • Вас також може зацікавити:

Виїзд військових за кордон під час відпустки: які документи потрібно подавати та що мати на кордоні

Лілія Ребрик на відпочинку захопила жіночною фігурою у купальнику: фото

Моряк 14 годин провів у відкритому океані - його врятував хороший зір