RU  UA  EN

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Бізнесмен Сергій Коровченко оперативно передав військовим засоби РЕБ

Бізнесмен Сергій Коровченко та його фонд оперативно надали військовослужбовцям 67 Окремої механізованої бригади ДУК засоби радіоелектронної боротьби для протидії ворогу.

Про це розповіли військові бригади, опублікувавши відео на сторінці у Facebook.

"Дякуємо Сергію Коровченку та його фонду за оперативне забезпечення засобами радіоелектронної боротьби. Завдяки свідомим людям, які не зупиняються в підтримці, натхнення боротися зростає в геометричній прогресії", - йдеться у дописі на сторінці батальйону.

Військовослужбовці зазначили, що Сергій Коровченко регулярно підтримує різні підрозділи.

"2-й стрілецький батальйон ДУК ПС дуже радий мати таких відданих друзів!", - зазначили військові.

Нагадаємо, раніше Фонд Владислави Молчанової та підприємець Сергій Коровченко передали бійцям 67-ї окремої механізованої бригади Збройних сил та 79-му прикордонному загону ДПСУ позашляховики й медичний всюдихід з Британії. Цей транспорт є унікальним, зазначили волонтери, адже машина обладнана кисневим генератором, в ній можна ефективно здійснювати реанімацію та безпечно евакуювати бійців.

А у жовтні 2023 глава Православної церкви України митрополит Епіфаній, нагородив Сергія Коровченка орденом святого Архистратига Михаїла І ступеня за допомогу у відновленні собору Різдва Богородиці – єдиного православного храму української церкви у Прилуках - пам'ятника архітектури національного значення. Нагородження відбулося у Митрополичому домі Михайлівського Золотоверхого собору, де знаходиться резиденція предстоятеля ПЦУ.