RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Ілля Пономарьов розповів, що спровокувало наступ росіян на Харківщині

Прямим результатом рейдів російського легіону "Свобода Росії" та РДА стали незграбні путінські спроби встановити так званий санітарний коридор у Харківській області, що призвело до величезних втрат з боку російської армії.

Таку думку висловив колишній депутат держдуми РФ Ілля Пономарьов в інтерв'ю "Апострофу".

"Там співвідношення втрат один до десяти на користь України. Я вважаю, що, відповідно, військовий результат є більш ніж позитивним. Коли буде нагода, наші бійці свої операції продовжать", - зазначив він.

За його словами, російські "Легіон", і РДК, і "Сибірський батальйон" знаходилися і до цього часу перебувають у Вовчанську.

"Питання, яке співвідношення сил у цих бойових діях, що ми змогли досягти через ці бойові дії. При тому, що загалом у Донецькій області співвідношення втрат становить 1 до 3, а в даному випадку 1 до 10. Тому, на мій погляд, це дуже ефективна для нас операція", - резюмував Пономарьов.

Ілля Пономарьов - російський політичний діяч, підприємець у галузі високих технологій. Депутат Державної думи Росії 5-го і 6-го (повноваження припинені достроково) скликань, член фракції "Справедлива Росія", член Ради Лівого фронту.

20 березня 2014 року, під час голосування в Державній Думі Росії щодо ратифікації Договору про анексію Криму виявився єдиним із 450 депутатів, що проголосував проти анексії. Має громадянство України та володіє українською мовою.