RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

У МОУ розповіли про нові можливості у Резерв+

У мобільному застосунку "Резерв+" розширився функціонал. Тепер там є змога підвантажувати актуальну інформацію про бронювання до цифрового військово-облікового документа.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Як пояснюють в оборонному відомстві, сервіс доступний тільки для працівників критично важливих для держави підприємств, а також тих, які працюють на забезпечення потреб Сил оборони.

Тепер заброньованим громадянам надходитиме push-повідомлення про появу статусу бронювання у реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг".

Для того, щоб отримати актуальний статус після надходження повідомлення, потрібно:

  • натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані;
  • у спадному меню обрати "Оновити документ".

За словами заступниці голови Міноборони з питань цифрових трансформацій Катерини Черногоренко, завдяки новації працівники критично важливих підприємств та військово-промислового комплексу можуть більше не мати при собі паперові документи про бронювання. Тепер достатньо показати дані в застосунку "Резерв+" на своєму смартфоні.

"Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини", - додала вона.

Більш ніж 55 тисяч працівникам критично важливих підприємств вже дали відстрочку онлайн.

"Резерв+ продовжує оновлюватись. Команда активно працює над новими функціями, зокрема, автоматичними відстрочками для певних категорій громадян", - наголосили у Міноборони.

Раніше ми писали, що в Україні з 17 липня повноцінно запрацювало електронне бронювання через портал державних послуг "Дія".