RU  UA  EN

Понеділок, 9 вересня
  • НБУ:USD 40.70
  • НБУ:EUR 44.95
НБУ:USD  40.70
Суспільство

Новини

8 вересня

Всі новини

Колишній нардеп Деркач опинився серед кандидатів у російські сенатори

Проросійського політика Андрія Деркача, який перебуває у державному та міжнародному розшуку, виявили у списках кандидатів у російські сенатори.

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський у соцмережі Facebook.

"Колишній народний депутат України Андрій Деркач, який втік із країни та перебуває у розшуку, став одним із кандидатів у Совєт Федерації РФ від Астраханської області", - заявив журналіст.

Він зауважив, що багато років поспіль Деркач працював на користь Росії, просуваючи пропагандистські наративи Кремля і при цьому стверджуючи, що не є російським агентом, а патріотом України.

Тепер у відповідному питанні можна офіційно ставити крапку, оскільки підтвердилося, що Деркач увесь час працював на користь російського диктатора Володимира Путіна, і нині отримує винагороду за свою роботу, повідомив він.

"Отже, зараз можна сміливо брати всю його "грибницю" - усіх тих, хто допомагав розганяти його заяви та працював у його команді. Думаю, такі в Україні ще точно лишилися. Ну й великий привіт Олександру Дубинському. Якщо Деркач отримав за свою роботу винагороду, то шанувальника собачих ротів просто використали та кинули", - наголосив Денис Казанський.

Раніше ми повідомляли, що ексдепутат Андрій Деркач у Білорусі дав майже годинне інтерв'ю проросійській пропагандистці Сімоне Манджіанте Пападопулос.