RU  UA  EN

Понеділок, 16 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Вони — скрізь: агенти ГУР записали потужне відео в Росії

Агенти та бійці Російського Добровольчого Корпусу (РДК) привітали українських розвідників з професійним святом, записавши відео з різних куточків Росії.

Відповідне відео поширили в Telegram-каналі ГУР МОУ.


На кадрах можна помітити, скільки агентів у різних населених пунктах зробили запис та привітали українських розвідників з професійним святом.

Безпосередньо до відео залишили наступний коментар:

"Сьогодні бійці Російського Добровольчого Корпусу вітають усіх професіоналів військової розвідки, що діють як на лінії фронту, так і глибоко у ворожому тилу! І за доброю традицією, вітаємо не просто словом, а справою!".

Бійці Російського Добровольчого Корпусу (РДК) зауважили, що їхні агенти перебувають у всіх куточках Росії та окупованих територій:

"Наші бійці та агенти перебувають у всіх куточках Росії та окупованих територій: на закритих заходах, морському березі, у тихому селі або галасливому мегаполісі - РДК завжди поруч і готовий до активних дій!".

Як повідомляв раніше "Апостроф", офіцер Головного управління розвідки МО України з позивним "Ольстер" вказав, що наразі у російській окупації є сотні людей, які служать Україні.