RU  UA  EN

Четвер, 3 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.10
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

3 жовтня

Всі новини

Тарас Тополя оцінив свої політичні амбіції

Фронтмен гурту "Антитіла", військовослужбовець, волонтер та громадський діяч Тарас Тополя розповів, що наразі він чи його команда в політику не збирається. Проте у разі, якщо таки відчує, що має для цього сили, вважає необхідним завершення своєї музичної кар'єри.

Про це він розповів для проєкту "Інтерв'ю24".

Він розповів про свої політичні амбіції, зазначивши, що будь-хто може спробувати себе в політиці: "У нас демократія, тож будь-хто може спробувати себе в політиці, і це прекрасно".

Проте наразі він повідомив, що він чи його команда йти в політику не збирається:

"Скажу так, на цей час йти в політику не плануємо".

Разом з цим додає, що у випадку, коли відчує, що має для цього сили, то обов'язково муситиме завершити музичну кар'єру.

"Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов'язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар'єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, – не працює".

"Завдяки впізнаваності гурту "Антитіла", завдяки певній активній громадській позиції, ті речі, які ми вважаємо правильними й за які ми вважаємо, що потрібно боротися, нам вдається просувати без політичного певного окрасу, без ставання під прапори якоїсь політичної сили. Але все може бути", - сказав Тополя.

Раніше "Апостроф" писав, як Тарас Тополя пояснив, навіщо анонсував концерт у Криму. Ще у квітні 2023 року гурт "Антитіла" оголосив, що влітку 2024 року у них відбудеться концерт у Ялті. У серпні цього року музиканти повідомили про перенесення виступу і заявили, що залишають відкритою дату її проведення у майбутньому.