RU  UA  EN

Четвер, 17 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

17 жовтня

16 жовтня

Всі новини

"А ви знаєте, що Кремль своїм бійцям платить більше, ніж ми?" У "Слузі народу" емоційно висловилися про українські ресурси

Народний депутат від «Слуги народу» Микита Потураєв вказав, що не варто порівнювати Україну та Кремль, адже в України ніколи не було стільки ресурсів, скільки у Москви.

На цьому нардеп та голова Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики наголосив у розмові з "Апострофом".

Він прокоментував українські ресурси, зокрема фінансові, зазначивши, що Росія, за словами Потураєва, платить своїм бійцям більше: "А ви знаєте, що Кремль своїм бійцям платить більше, ніж ми? І шо? Це нас має на що налаштувати? Що ми маємо, як Кремль? У нас стільки грошей немає".

Проте наголошує: "Ми тут з вами без закону про економічну мобілізацію, без карткової системи, з необмеженим споживанням. Про що ми з вами говоримо? Що ми з чим порівнюємо?".

Нардеп підкреслив, що не потрібно порівнювати Україну з Кремлем: "Тому що в України ніколи не було стільки ресурсів, скільки у Московії. І зараз нема. І ніколи не буде".

"А щодо того, щоб демонструвати свою волю і позицію, то на вулиці виходять люди. І ти їх не можеш не помітити. Це дружини «азовців», які досі в полоні. Це дружини чоловіків, які зникли безвісти. І я їх розумію, тому що знаєте що? У мене родич безвісти зник у 2022 році", - підсумовує Микита Потураєв.

Раніше "Апостроф" писав, як у «Слузі народу» закликали діячів культури виходити на акції, щоб добиватися фінансування.