RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Напад на юриста в Одесі: ЗМІ повідомили неочікувані подробиці

Відомий одеський адвокат Олександр Погорілий, який нібито був убитий в Одесі в ніч з 15 на 16 травня у результаті замаху, виявився живий.

Як повідомляє видання "Думська", інформація про загибель юриста спеціально поширювалася в рамках операції по затриманню всіх причетних до підготовки злочину.

За даними ЗМІ, було сфабриковано і "місце вбивства", якого не було.

Як повідомили журналістам джерела в правоохоронних органах, співробітники СБУ затримали кілерів із зброєю в руках (вони пересувалися на машині з кримськими номерами, про яку ми писали вночі). Також затриманий посередник.

За даними ЗМІ, замовник має тісні зв'язки в правоохоронних органах Одеської області – саме тому останні не тільки не залучалися до операції, але і не були проінформовані про неї.

Про підготовку замаху на Олександра Погорілого у зв'язку з його діяльністю у курортному селищі Затока спецслужби дізналися ще на початку березня, тоді ж почалася розробка плану затримання кілера і замовника.

Як повідомляв "Апостроф", невідомі нібито розстріляли автомобіль в Одесі на вулиці Червоні зорі. За даними поліції, зловмисники втекли на автомобілі темного кольору. Повідомлялося, що правоохоронні органи працюють над їх затриманням.