RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На Донбасі стався збройний інцидент з участю людей Захарченко

Між "главою адміністрації" ватажка бойовиків Олександра Захарченко Максимом Лещенко та його "заступником" Дмитром Трапезниковым виникла сварка, в результаті якої Лещенко прострелили ногу.

Про це повідомив "польовий командир" ДНР Олександр Ходаковський, пише видання Четверта влада.

"Я не знаю, в чому була причина конфлікту і тієї спалаху, яка оволоділа нашим юним даруванням за прізвищем Трапезников (...) Що стосується деталей того, що сталося, то сталося все приблизно так. Будучи глибоко напідпитку, пан Трапезников прийшов додому до Лещенка, там він йому щось сказав, і коли той відволікся, він витягнув пістолет і двічі вистрілив йому в ногу. При цьому охорона Трапезникова локалізувала охорону Лещенко і самого Лещенка, завантаживши в багажник відвезли, по-моєму, на Куйбишева 61, де він перебував тривалий час. Поки вони не здогадалися все-таки перепровадити його в медичний заклад, де йому була надана відповідна допомога. На сьогоднішній день, як я розумію, його здоров'ю нічого не загрожує", — розповів Ходаковський.

"Заступник глави адміністрації Захарченко Дмитро Трапезников в ході конфлікту прострілив ногу своєму шефу — главі адміністрації Максиму Лещенко. Мабуть, сперечалися про долю Новоросії та геополітичні перспективи незалежного Донбасу...

До речі, Трапезников повинен бути добре відомий уболівальникам донецького "Шахтаря". До війни він був керівником фанклубу.

Здавалося б, причому тут Рінат Ахметов..." — коментує новину журнались Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", залізничники з Донбасу написали лист ватажку бойовиків Олександру Захарченко і пригрозили йому бунтом, якщо перед ними не погасять борги по зарплаті.

Раніше стало відомо про конфлікт між ватажком сампопровозглашенной ДНР Олександром Захарченко і "міністром податків і зборів ДНР" Олександром Тимофєєв (Саша Ташкент), який привів до нібито загибелі "міністра".