RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про нову поставку танків з Росії на Донбас

Українська розвідка зафіксувала нові факти постачань на окупований Донбас з Росії великої кількості танків і пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"Всього за тиждень залізничними і автомобільними шляхами в підрозділи і на склади 1 і 2 армійських корпусів було доставлено 2500 тонн палива і понад 160 тонн боєприпасів, 9 одиниць 122-мм РСЗВ "Град", 2 самохідні артилерійські установки "Акація", 36 танків Т-72, а також шість бойових броньованих машин", - інформують у розвідці.

"Крім того, на озброєння протитанкових підрозділів 1 (Комсомольське), 3 (Горлівка), 5 (Макіївка) і 100 (Донецьк) окремих мотострілкових бригад 1 армійського корпусу з території Росії доставлено комплекти протитанкових ракетних комплексів "Метис-М1" і "Фагот" на заміну пошкоджених та непрацездатних протитанкових засобів", - додають у ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", представник України в складі тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук розповів про те, що за останні два тижні Росія перекинула понад 20 танків на територію окупованого Донбасу.