RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі обурюються через відмову Інтерполу шукати бойовика "Моторолу"

У мережі з гнівом відреагували на відмову Інтерполу Службі безпеки України (СБУ) подати в розшук одного з лідерів так званої ДНР Арсенія Павлова, який відомий під позивним "Моторола".

"Феєричний 3.14 здець. Це результат освітлення терористичної діяльності ОРДЛО "журналістами" зі списку "Миротворця". Це результат вживання слова "повстанець" або "бунтівник" нашої медиап*дотої. Це результат діяльності нашого Мінні*уя, який обжерся "бордовими" і "примирними" грантами. Їх руками ситий закордонний бюрократ ліпить "політика" з російського маніяка...", - з гнівом відреагував на відмову український журналіст, військовий експерт Юрій Карін.

"Це дійсно труба...", "Може, створити сайт "Інтерни" і вносити на стіну журналістів та інших "діячів", які всередині країни ніжно розповідають про "повстанців" і "бунтівників", "Європа і Інтерпол рідкісні дебіли", - сердяться користувачі в коментарях.

Як повідомляє Центр інформації з прав людини, посилаючись на заступника начальника Головного слідчого управління СБУ Віталія Маякова, Інтерпол повернув документи про подання в розшук Мотороли через "політичну вмотивованість справи.

"Інтерпол повернув нам документи з мотивуванням про політичний характер справи Мотороли. Нам це незрозуміло. Він застрелив на очах свідків Брановицього, у нас він підозрюється, і є рішення суду про його арешт", - говорить представник СБУ.

За його словами Інтерпол відмовляє Україні в розшуку в багатьох подібних справах, називаючи їх політичними.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому Інтерпол зняв червону картку з кримінального авторитета і подільника екс-президента України Віктора Януковича Юрія Іванющенка (Юра Єнакіївський), який тепер може вільно переміщатися по світу без ризику бути арештованим і відправленим до України.