RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Гучний скандал депутата з пенсіонеркою в Дніпрі: з'явилася версія другої сторони

Жителька Дніпра, пенсіонерка Лариса Іванівна Рябуха, в якої нещодавно стався інцидент з депутатом Соборної райради міста від партії "Опозиційний блок" Олександром Заманським, розповіла журналістам свою версію події.

"Я йшла додому з великим візком для покупок. І бачу, що в нашому дворі чоловік припаркував машину так, що ні пройти, ні проїхати. І мені ходити важко, і мами з колясками гуляють. Я обурилася, зробила зауваження. Далі тільки пам'ятаю, як падала від поштовху", - розповіла жінка, передає "КП в Україні".

Зазначається, що чоловік потерпілої застав дружину лежачою на асфальті. На місці вже працювали медики та поліція. Лікарі оглянули жінку, виміряли тиск, а патрульні записали свідчення пенсіонерів.

"Потім водій заявляв, що я в п'яному стані била його машину, залишила на ній вм'ятини. Якщо ви бачили запис, то помітили, який величезний був у мене візок. Я діабетик і гіпертонік, його і підняти не в змозі. А вже побити машину так, щоб залишилися вм'ятини, - це просто смішно! Про "алкогольне сп'яніння" я взагалі мовчу. З моїм-то хворим серцем!" - сказала Лариса Іванівна.

Оглянувши пенсіонерку, медики констатували забій, але струсу головного мозку не виявили. Жінку чекає обстеження та МРТ, яке покаже можливі ускладнення.

"Тиск у постраждалої зараз високий, вона майже не ходить. Доглядати за нею родичі можуть і в домашніх умовах, госпіталізації можна уникнути. Будемо чекати повного обстеження", - заявив в.о. директора департаменту охорони здоров'я місцевої міськради Андрій Бабський.

Пенсіонери також заявили, що ні про яку грошову компенсацію від кривдника і чути не хочуть. Головне, чого хоче сім'я Лариси Іванівни, - справедливості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Заманський розповів свою версію події. За його словами, п'яна жінка вдарила сумкою по склу його автомобіля і знесла дзеркало заднього виду. Виправдання депутата викликали гнів у мережі.