RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Скандал з АТОшними фото: журналіст указав на казус

Український журналіст Сергій Сидоренко вказав на казус у протистоянні між прихильниками і супротивниками звільнення з посади радника міністра оборони України фотографа Дмитра Муравського, який став головним фігурантом скандалу з постановочними фото із зони АТО.

Сидоренко висловив свою думку на цей рахунок у Facebook.

"Нічого дивного в тому, що є люди, які вважають ганебним і негідним явищем ту російську пропаганду, яку автори намагаються видати за правду. До них належать багато моїх знайомих та й я також. Мають рацію ті, хто кажуть про рецидив СРСР; про попрану місію росжурналістики; зрештою - просто про неприпустимість брехні, через яку Захід нині не вірить ані слову Путіну та ставить під сумнів всі дані росЗМІ", - пише журналіст.

"Але так само немає нічого дивного в тому, що є люди, які вважають корисною і потрібною ту українську пропаганду, яку автори намагаються видати за правду. І до них належать чимало моїх знайомих, шановних людей. Мають рацію ті, хто кажуть про країну, що воює; про потребу створювати надихаючі історії; зрештою - просто про досвід патріотизму радянських часів. І перша, і друга позиція має право на існування, навіть якщо вони радикально суперечать одна одній. Дивує лише те, як багато навколо людей, у які вони уживаються в межах однієї голови", - дивується Сидоренко.

Як повідомляв "Апостроф", вчора Муравський зробив випад на адресу голови Міноборони Степана Полторака, який звільнив його з посади свого радника.