RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандал із зґвалтуванням під Києвом дитини-інваліда: з'явилися нові подробиці

Журналістам вдалося дізнатися нові подробиці про фігурантів скандалу з побиттям та зґвалтуванням 10-річного хлопчика-інваліда у селищі Іванків Київської області.

Про це повідомляють Факти.

Виявилося, що мати постраждалої дитини не збиралася звертатися в поліцію. Слідчі знайшли її самі і вмовили написати заяву. За словами сусідів, у жінки четверо дітей, двоє з яких з нею не живуть. Вона не сильно стурбована дитячими проблемами і схильна до алкоголізму. Тому хлопчика, по суті, нема кому захистити.

Після втручання поліції, батько одного з підлітків видалив відео зі знущаннями. Але силовикам вдалося відновити його, тому заперечувати провину хлопців стало неможливо.

Також відомо, що двоє хлопців вчаться в одній школі з потерпілим хлопчиком, а 16-річний підліток пішов з навчального закладу після 9 класу.

Сім'ї мучителів характеризують як нормальні, батьки підлітків не п'ють та мають роботу. Відомо, що одного з хлопців після події хотіли вивезти до Туреччини. Але через втручання в справу представника президента з прав дітей Миколи Кулеби план не вдався.

У самій школі та управлінні освіти не дають докладних коментарів. До того ж відразу після події там заявляли, що зґвалтування не було.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗМІ з'явилася інформація про зґвалтування дитини в елітному дитячому садку Києва.