RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Волонтери довели наявність у бойовиків ДНР-ЛНР російського снайперського озброєння: опубліковано фото

Волонтери міжнародного співтовариства Inform Napalm опублікували на своєму сайті докази наявності у проросійських бойовиків на Донбасі новітньої снайперської зброї з РФ.

За даними волонтерів, в бойових діях на Донбасі найманці та російські кадрові військові використовують снайперську гвинтівку Драгунова модернізовану (СВДМ), снайперську гвинтівку Драгунова зі складаним прикладом (СВДС), снайперську гвинтівку спеціальну "Винторез" і армійську снайперську гвинтівку крупнокаліберну (АСВК).

В якості доказу волонтери опублікували фотографії зі сторінок в соцмережах росіян, які воюють на стороні так званих "ДНР-ЛНР".

На сторінці Павла Шаблакова з Челябінська, який воює на Донбасі, опубліковані кілька фотографій, на яких зображено новітня снайперська зброя російського виробництва.

На сторінці ще одного найманця з Росії, Володимира Синіцина, також опубліковані фото з російськими снайперськими гвинтівками. Судячи з геолокації на знімках, росіянин проходить службу в так званій 1-ій ОМСБр 1-го армійського корпусу.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери розповіли про російське розвідозброєння у бойовиків на Донбасі.