RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У розшук оголосили заступника мера Кривого Рогу

МВС України оголосило в розшук заступника мера Кривого Рогу Євгена Удода.

Інформація про це з'явилася в базі на офіційному сайті відомства.

Євгена Удода внесли до переліку осіб, які переховуються від органів влади. Відомо, що він зник 16 травня на території Волинської області. Також вказані статті, які йому інкримінуються: заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, погроза вбивством, створення злочинної організації.

Дані про чиновника були внесені в базу після рішення суду, який 16 червня задовольнив клопотання прокуратури про його арешт, передає "Радіо Свобода" з посиланням на поліцію.

За офіційними даними мерії, станом на 19 травня Удод перебував у відпустці. Раніше в обласній прокуратурі інформували, що "незважаючи на те, що деякі підозрювані знаходяться за межами України, вирішується питання про оголошення їх у розшук".

17 травня голова ГПУ Юрій Луценко повідомив, що першому заступнику міського голови Кривого Рогу Євген Удод силовики повідомили про підозру.

Як повідомляв "Апостроф", на початку червня співробітники державної фіскальної служби і Дніпропетровської обласної прокуратури проводили обшуки в виконкомі міської ради Кривого Рогу.