RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Це і є Росія: журналіст жорстко пройшовся по родичах убитих і полонених на Донбасі військових РФ

Російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що найбільша проблема російської опозиції полягає в тому, що вона майже поголовно не служила або не сиділа.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, ті, кого опозиція пафосно називає "російським народом", які прагнуть скинути тирана і здобути свободу, зовсім далекі від таких поглядів. Це чітко доводить інтерв'ю матері російського військового, який потрапив в полон в Україні.

"Викладач англійської, весь інтернет перед тобою, всі світові ЗМІ, читай, що хочеш. Нєа. Соловйов, Кисельов, Путінпамагі, я вірила що настамнет. Син мій кудись поїхав, я трішки повагалась, але потім перестала, а тепер він у полоні, не знаю, як так вийшло, допоможіть", - зазначив він.

Бабченко додав, що, хоча "Єдину Росію" в РФ ніхто не любить, але вона весь час перемагає на виборах.

"Паша Канигін зробив інтерв'ю не з нею (з матір'ю російського військового - ред.). Він зробив інтерв'ю відразу з усією Росією. Ось ці квочки, які виховують гарматне м'ясо і навіть ні фіга не розуміють, як їх діти гинуть і потрапляють в полон - це і є Росія", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", захоплений в полон під селом Жолобок російський солдат Віктор Агєєв в перші десять хвилин допиту розповів всю інформацію про своїх командирів і позиції бойовиків.