RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Миколаєві пара закоханих скоїла самогубство: опубліковано фото

Сьогодні, 25 липня, у Миколаєві повісився молодий хлопець, дізнавшись про це, його дівчина вирішила наклала на себе руки, зістрибнувши з даху недобудованого будинку.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України Миколаївської області.

"25 липня близько другої години ночі в поліцію Центрального району звернулася мешканка мкр. Матвіївка з повідомлення про те, що вона виявила повішеним свого 25-річного брата", - розповіли в поліції.

Як встановили слідчі, ввечері хлопець, проходячи повз розважальний заклад, побачив, поруч з ним лежить нетвереза людина. Молода людина, підійшовши до нього, вирішила допомогти, проте тут підійшла компанія молодих людей, які подумала, що п'яного чоловіка намагаються пограбувати.

"Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Хлопець, який хотів допомогти чоловіку, образився на компанію молодих людей, і спочатку пішов додому, проте він не міг заспокоїтися, мовляв хотів допомогти, а замість цього ще й отримав стусанів", - повідомили поліцейські.

Юнак знову повернувся до розважального закладу, щоб все ж пояснити чоловікам свої дії, але його ніхто не хотів слухати - в барі між ними знову виник конфлікт.

Повернувшись додому, хлопець зателефонував своїй дівчині, зізнався їй у коханні, поклав трубку і скоїв суїцид - повісився у дворі свого будинку.

"Стурбована пізнім дзвінком дівчина неодноразово дзвонила йому, але трубку вже ніхто не брав. Вже після того, як було знайдено хлопця мертвим, родичі повідомили сумну звістку дівчині, яка не могла повірити в те, що її коханого, з яким вона зустрічалася більше року, вже немає.

Вранці о 8:00 того ж дня перехожі виявили тіло 19-річної дівчини, яка також покінчила життя самогубством, стрибнувши з даху недобудованої багатоповерхівки по пр. Героїв України ", - додали правоохоронці.

За словами свідків і сусідів, сім'ї молодих людей благополучні, вони мали нормальні відносини.

Порушено кримінальну виробництво за ознаками ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), як вимагає процедура в разі подій зі смертельними наслідками.

Нагадаємо, раніше у Херсонській області боєць АТО покінчив життя самогубством після сповіді у місцевого священика, відомого своєю антиукраїнською діяльністю.