RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Колишній російський сенатор влаштував стрілянину в готелі в центрі Москви

Мільйонер, колишній сенатор Ради Федерації від Республіки Чечня влаштував вночі стрілянину в готелі "Four Seasons" (колишній готель "Москва") в самому центрі російської столиці.

Інформацію про це опублікував Комерсант, з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Постраждалих в результаті інциденту немає, але виявлені численні дірки від куль в стелі та підлозі номера. Бізнесмен був затриманий поліцією, яка прибула за викликом персоналу готелю пізно ввечері 29 серпня.

Telegram канал Mash повідомив, що Джабраїлов відкрив вогонь після того як замовлену в номер їжу йому доставила прибиральниця, а не офіціантка. Журналістка Ольга Романова додає у своєму Facebook, що Джабраїлов катався в ліфті з пістолетом в руках.

З 2004 по 2009-тий рік Умар Джабраїлов представляв у Раді Федерації Чеченську Республіку, також був заступником голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ і членом російської делегації в Парламентській Асамблеї Ради Європи. Джабраїлов очолював асоціацію підприємців з розвитку бізнес-патріотизму «Аванті».

Як повідомляв "Апостроф", днями у Володимирській області РФ пенсіонер відкрив вогонь з вікна по дітях, які занадто голосно шуміли під його вікном.