RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Загроза терактів в Україні: в Одеській області поліції дозволили оглядати автомобілі громадян

В Одеській області поліція вводить огляд особистих речей громадян і транспортних засобів з метою посилення безпеки.

Про це йдеться в зверненні глави ГУ Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, оприлюдненому на сторінці в Facebook.

Відзначається, що на сьогоднішній день стала актуальною проблема боротьби зі злочинами, пов'язаними з використанням зброї та вибухових речовин.

Так, причинами необхідного посилення заходів безпеки і недопущення проявів злочинів з використанням зброї та вибухових пристроїв на території області обумовлений ряд заходів, спрямованих на попередження злочинних проявів, таких як проведення оглядів громадян, їх особистих речей та транспортних засобів.

"Я звертаюся до всіх небайдужих громадян з проханням з розумінням поставитися до таких заходів. Будьте пильні і повідомляйте в поліцію про виявлення підозрілих предметів (кинуті сумки, валізи, ящики і т.ін.) і про осіб, поведінка або зовнішній вигляд яких викликають підозру можливості здійснення ними терористичних актів", - сказав Головін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в місті Підгороднє Дніпропетровської області стався вибух, в результаті якого було травмовано четверо дітей.