RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Зрадники вирощують зрадників: мережі вразило відео з віршами, прочитаними дітьми главі Слідкому РФ

У мережі активно обговорюють новину про те, що малолітня жителька Санкт-Петербурга (Росія) Діана прочитала главі Слідчого комітету РФ Олександру Бастрикіну вірш, в якому пообіцяла "притягнути до відповідальності маму", якщо того вимагає служба.

Про це повідомляє "Фонтанка".

Відзначається, що Діана своє бажання в майбутньому служити на благо Вітчизни підкріпила розповіддю про те, що по натурі вона не балакуча, а в разі чого готова притягнути до відповідальності близьких родичів: "Тайны я держать умею, // Никому я ни "бу-бу". // Но по службе, если надо, // Я и маму привлеку".

При цьому глава СКР потягнувся до дівчинки, щоб поцілувати їй руку і обійняти. Сталося це під час візиту Бастрикіна в Санкт-Петербург, де він відправився на набережну річки Мийки в Петербурзьку академію СК. Там перед генералом юстиції з завченими віршиками виступили маленькі діти, що дали римовані обіцянки поповнити ряди слідчих.

"Зрадники вирощують зрадників", "Дівчинка читає вірші Бастрикіну, що вона здасть навіть свою матір. Режим Путіна переплюне репресії Сталіна. Не вірите?", "Павлики Морозови - "якщо потрібно, я і маму приведу", "Павлик Морозов живий! І в пошані!!! Жах", "Гідна зміна облампасеним путінським холуям: "По службі, якщо треба, я і маму притягну!" Цвіт покоління імперської агонії", "Весь час думала, де ж дно? Напевно, ось воно. Якщо треба - ця дівчинка "і маму притягне", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український розвідник дав важливі поради, як не стати жертвою російських спецслужб при поїздці в РФ.