RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі розповіли про обурливий інцидент з росіянами в Чорногорії

Російські туристи в Чорногорії поводяться по-хамськи.

Про це в своєму блозі на порталі LiveJournal розповів український блогер Андрій Скатерний.

Так, він описав два випадки хамської поведінки російських туристів. Перший випадок стався на пляжі.

"На пляжі є кілька усталених стежок для міграції народу, і недалеко від входу вони сходяться на невеликому пісочному п'ятачку, і його ніхто не займає - адже тоді ти будеш заважати людям ходити. Але це єдине вільне піщане місце. Ка*апки, не довго думаючи, стелять туди свої рушники і лягають засмагати", - зазначив Скатерний.

Він уточнив, що через кілька хвилин місцева дівчинка хотіла пройти по цій стежці і була дуже здивована, коли побачила, що вона зайнята відпочивальниками. При цьому росіянки почали кричати на весь пляж: "Що, не бачиш, ми тут лежимо?! Акуратніше треба бути! Гей, ти що не чуєш, подруго".

Другий випадок, який описав блогер, стався в аеропорту, де проводили огляд пасажирів, змушуючи їх зняти взуття, яке "дзвенить" на контролі безпеки.

"Чувак тим часом кричить: "Це ж Європа! Ви повинні!". Потім його переклинює на дідахвоювали і понеслося: "Так через вас Друга світова почалася! Ми за вас кров проливали! Ми вас звільняли! Можемо повторити! Російська зброя! Так ми на танках до вас приїдемо!" - розповів Скатерний.

Як повідомляв "Апостроф", в Сімеїзі (окупований Росією Крим) туристи виламують камені кладки стародавньої фортеці на горі Панеа.