RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Запоріжжі намагалися вбити главу вірменської громади: опубліковані фото і подробиці

У понеділок, 2 жовтня, в центрі Запоріжжя невідомий скоїв збройний напад на главу вірменської громади Запорізької області Арташеса Саргсяна.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на управління патрульної поліції Запоріжжя.

Відзначається, що напад було скоєно близько 10:00, коли Саргсян прямував в офіс. Так, невідомий кілька разів вистрілив в бік чоловіка.

Сам Саргсян не постраждав, а його охоронець отримав важке вогнепальне поранення в область живота, в даний момент охоронець перебуває в реанімації Центру екстреної медицини та швидкої допомоги.

Як повідомляє "Українська правда", в "Союзі вірмен Запорізької області" підтвердили спробу нападу на керівника організації Арташеса Саргсяна.

Віце-президент спілки Рудольф Акопян заявив, що невідомі стріляли, ймовірно, з автомобіля, припаркованого через дорогу від машини, з якої виходив Саргасян з охоронцем.

"У нього (Саргсяна - ред.), начебто, немає ворогів, принаймні, в цій владі. За минулої були конфлікти з тодішнім главою запорізької міліції - Володимиром Сербою, який розганяв Майдан", - сказав Акопян, відповідаючи на запитання, чи має він припущення щодо того, хто міг бути організатором нападу.

Він уточнив, що охоронець Саргсяна перебуває в реанімації, без свідомості, але його стан стабільний.

Фото: 061.ua

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 30 вересня в одному з кафе в Кривому Розі чоловік відкрив стрілянину, в результаті чого двоє людей отримали поранення.