RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Загибель 19-річної українки в Італії: з'явилися нові подробиці

Хлопець 19-річної українки Марії Іскри, яку знайшли мертвою кілька днів тому в Італії, не вірить у версію про самогубство.

Про це пише італійське видання Сentropagina.it.

За його словами, є безліч факторів, що викликають сумніви.

Так, Франческо Гуерра звернув увагу на місцевість, де було виявлено тіло дівчини, якийсь "психологічний тиск, про який ніхто нічого не знає", а також запис з камер відеоспостереження, на якому видно перелякане обличчя українки, яка біжить.

Крім того, в ефірі програми "La vita in diretta" він зізнався, що його насторожило дивне знайомство Марії з якимось хлопцем напередодні.

Також Франческо показав останні смс-повідомлення, якими він обмінявся із загиблою: "Зроби так, щоб твій сміх звучав голосніше, ніж той шум, який твориться у тебе всередині".

Франческо додав, що Марія була не з тих дівчат, які могли піти на дурість.

"Тому я все ще думаю, що це рішення прийняла не вона. Вона дуже хотіла побачити свого племінника, який повинен був народитися через місяць в Україні", - підкреслив він.

"Шарф був таким коротким, що не міг би утримати її. Крім того, вона була щаслива і посміхалася до неділі (день зникнення, - ред.). Коли вона подзвонила мені, то жартувала про те, що "дідусь" (у якого працювала Марія, - ред.) пустував з покоївкою. Хтось замучив її. Ми всі хочемо правди", - додав хлопець загиблої.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в військовому містечку Печі (Білорусь), де був виявлений повішеним 21-річний солдат строкової служби Олександр Коржич, затримали прапорщика і двох сержантів.