RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Ледь не збив на переході: мережі обурив інцидент з Mercedes і школяркою в Києві

У середу, 18 жовтня, в Києві біля однієї зі шкіл водій Mercedes ледь не збив школярку, після чого почав нецензурно виражатися на її адресу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила очевидець Інна Тихонова.

"Забираючи дитину зі школи, була свідком того, як Mercedes ледь не збив 9-річну дівчинку (однокласницю дочки) на пішохідному переході, прямо навпроти школи. У цей момент на пасажирському сидінні теж сиділа дитина. Після того, як вдалося дивом уникнути зіткнення, водій вискочив до "постраждалих" з криками і погрозами", - зазначила вона.

Автор посту додала, що чоловік обурювався, що жінка, яка супроводжувала дитину, штовхнула його автомобіль і нібито злякала до сліз його дочку, що сиділа в машині.

Відзначається, що водій також "почав матюкати дитину, яку ледве не збив".

"Порадувала реакція випадкового свідка цього неподобства. Він заступився за жінку з дитиною, після цього був викликаний водієм на розборки в тій же хамській манері. Тут я вирішила теж втрутитися, але була названа "кінченою куркою" і послана", - додала очевидець.

Вона уточнила, що завдяки перехожому все закінчилося мирно.

"Перехожий не дав нікого образити, водій, брудно матюкаючи нас усіх, виїхав з ридаючою дочкою, дівчинка 9 років відбулася легким переляком, а я сфотографувала цього чуйного водія і пропоную зробити його відомим!" - додала дівчина.

Тихонова уточнила, що біля школи пішохідний перехід дуже навантажений, і ніхто не хоче пропускати дітей, навіть підлітки зі страхом там переходять дорогу.

Як повідомляв "Апостоф", раніше в Україні назвали кілька ефективних способів знизити смертність в ДТП.