RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Напад на суддю в Полтаві: з'явилися нові подробиці

Суддю Ларису Гольнік і її чоловіка Ігоря Гавриленко, яких 22 листопада побили біля Меморіалу Солдатської Слави в Полтаві, ознайомили з попередніми результатами слідства.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Ігор Гавриленко.

"З самого ранку у нас вдома вже були слідчі та їх керівники. Нам повідомили про попередні результати слідства і ознайомили з планами подальших дій. Все робиться досить швидко і професійно. Претензій бути не може, окрім однієї - завжди б так працювали", - зазначив він.

За словами Гавриленка, їм з дружиною надали охорону.

"Після уточнюючих свідоцтв ми проходили додаткові медичні обстеження і судово-медичну експертизу... Ще з приємного. Струс мозку, попередньо діагностований лікарем швидкої у Лариси, не підтвердився, але шишка у неї навколо зашитого розсічення - дуже велика", - додав він.

Варто відзначити, що суддя Лариса Гольнік відома тим, що чи не вперше в Україні, будучи в статусі судді, відкрито виступила проти хабарів і політичного тиску на судовий корпус.

Зокрема, в травні 2016 року вона звернулася до правоохоронців з тим, що мер Полтави Олександр Мамай намагався поза судової зали вирішити питання відкритої проти нього справи за підозрою в корупції.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Києві побили ветерана АТО, лідера організації "Новий вогонь" Дмитра Резніченка.