RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Миротворчі" ініціативи Росії по Донбасу: в Україні розкрили хитру задумку Кремля

Російська Федерація хоче використати "миротворчі" ініціативи по Донбасу для пом'якшення санкційного режиму.

Про це "Апострофу" розповів військовий оглядач Юрій Карін.

За його словами, потрібно уважно стежити за діями Москви. Так, недавня заява Міністерства оборони Росії про перемогу над ІДІЛ в Сирії, "миротворчі" ініціативи по Донбасу і скорочення військових витрат свідчать про вимушене перенесення уваги на внутрішні проблеми.

"Продовжуючи демонструвати власну неадекватність і помахуючи ядерної дубиною, Кремль буде виторговувати пом'якшення режиму санкцій або його повне скасування. Але це не означає, що ми можемо розслабитися", - сказав Карін.

Оглядач додав, що в Україні і Європі активізуються гібридні методи ведення агресії - інформаційні атаки плюс терористична діяльність.

"Для дестабілізації ситуації будуть використовуватися всі пороки українського суспільства та інститутів влади, всі наявні протиріччя. Всі сили російських спецслужб будуть кинуті на розхитування ситуації всередині країни і погіршення відносин України із західними партнерами", - підсумував Карін.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Кремль відмовляється від військових методів: що це значить для Донбасу і всієї України".