RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У Черкасах в суді влаштували погром через скандальне рішення по підозрюваному: опубліковано фото

У Черкасах розгромили приміщення Придніпровського районного суду після звільнення бізнесмена, якого підозрюють у привласненні 38 млн грн і у зриві опалювального сезону в місті Сміла.

Про це повідомляє прес-служба суду.

7-8 грудня суддя Сергій Дунаєв розглядав клопотання поліції про арешт бізнесмена Андрія Карпенка. При розгляді справи в залі судових засідань перебували вільні слухачі. Після оголошення вердикту суду люди, які були присутні в залі суду, відмовилися випускати суддю та секретаря судових засідань з приміщення.

"З числа вільних слухачів, які були присутні в залі судових засідань, було близько 20-30 осіб, чоловічої статі, які стали вести себе агресивно, висловлювати погрози у бік судді, висловлюючи бажання і намір заподіяти шкоду його здоров'ю та майну", - відзначили в прес-службі суду.

До 03:00 сьогоднішнього дня суддя разом з секретарем перебував у залі засідань, намагаючись вгамувати людей. Суддя і секретар змогли покинути приміщення лише за допомогою поліцейських.

В цей час присутні люди почали блокувати проходи до сходів і приміщення суду за допомогою меблів. Суд стверджує, що кілька особливо агресивних чоловіків мали намір завдати шкоди здоров'ю судді Дунаєва, а також неодноразово висували вимоги негайно прийняти інше судове рішення. Майно суду в результаті даних дій виявилося пошкоджено.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно суд заарештував одного з соратників Міхеїла Саакашвілі.