RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вибух в гуртожитку Запоріжжя: з'явилися дані про жертви

У Запоріжжі через вибух гранати ввечері в неділю, 24 грудня, загинули чоловік і жінка.

Про це повідомляє інтернет-видання Вся влада.

Так, близько 21:20 в запорізькому гуртожитку по вулиці Бородінській, 4 двоє людей загинули в результаті вибуху гранати. Це були чоловік і жінка. За попередньою інформацією вибухнула граната РГД-5. Жінка загинула відразу ж, чоловік - через деякий час в машині швидкої допомоги. У нього була відірвана рука.

Вибух стався на першому поверсі будівлі. Ударною хвилею вибило вікно. На місце прибули патрульні поліцейські, які викликали рятувальників. Вони зрізали замки на двері кімнати, де стався вибух.

Правоохоронці, які працювали на місці повідомили, що загиблий чоловік був раніше судимий і вийшов на свободу з "закону Савченко".

Відомо, що загиблі були в розлученні, у жінки залишилося двоє дітей. Також в момент вибуху, в другій кімнаті знаходилася мама загиблої жінки. Вона не постраждала.

За попередніми даними, чоловік був судимий за зберігання зброї. У 2012 році він також стріляв у загиблу, але суд перекваліфікував справу, так як на той момент жінка заявила, що не має претензій.

У неділю ввечері між колишнім подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік і висмикнув чеку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сумах на підприємстві, що займається виготовленням макаронних виробів, прогримів вибух, в результаті чого постраждали три людини.