RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

Всі новини

Стало відомо про нові переговори щодо обміну полоненими на Донбасі

Представник президента у Верховній Раді України Ірина Луценко заявила, що українська сторона ініціювала нові переговори щодо обміну полоненими на Донбасі.

Про це вона сказала в аеропорту "Бориспіль", куди прибули недавно звільнені українські полонені, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Ведуться переговори, не можу сказати, що це будуть 93 людини, принаймні 23-25 оcіб вже підтверджені сепаратистами, вони готові для обміну. Крім цих людей, Петро Порошенко (президент України, - ред.) планує серйозно провести роботу по поверненню наших хлопців, які засуджені в Росії. Для цього збережені російські полонені як додаткова карта, як серйозний аргумент обміняти російських громадян на наших громадян, які перебувають в Росії", - сказала вона.

Луценко додала, що ця стратегія розробляється і буде втілена в життя.

Детальніше про звільнення українських полонених читайте в матеріалі "Апострофа": "Зробили "шпигуном" за пісню: що розповіли українці, які повернулися з полону на Донбасі".

Дивіться також фоторепортаж "Апострофа": "Як у Києві зі сльозами зустрічали Героїв, звільнених з полону бойовиків: яскраві фото".