RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Харковом екс-боєць АТО влаштував розборки з узяттям заручниці: опубліковані фото

У місті Чугуїв військовослужбовець, який напередодні повернувся із зони бойових дій, захопив в заручниці жінку і замкнувся разом з нею в квартирі.

Про це повідомляється в Facebook ЧЕСНО-PRO-ЧУГУЕВ.

Інцидент стався в багатоповерховому будинку по вулиці Кожедуба. До місця події з'їхалися поліцейські, медики і рятувальники.

Фото: facebook.com/Миша Гришко

"Я вийшов з квартири, піднімаючись на шостий поверх побачив до 7 поверху по сходах, купу поліцейський, деякі в касках і масках. На питання "що відбувається" поліцейський відповів "все нормально, ми просто стоїмо". Пізніше я дізнався що на 7 поверсі військовослужбовець заблокував сім'ю", - повідомив очевидець події Михайло Гришко.

Фото: facebook.com/Миша Гришко

У той же час видання NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє, що ситуацію вже вдалося вирішити. Виявилося, що військовослужбовець повернувся з АТО і ввечері відзначав цю подію зі своєю співмешканкою. Вранці нетверезий чоловік звинуватив жінку в поганій турботі про дітей і пригрозив їй ножем. Донці жінки вдалося вибігти з квартири і викликати поліцію. У цей час колишній боєць замкнувся в квартирі з її матір'ю. Після переговорів поліцейські вмовили чоловіка здатися.

Фото: facebook.com/Миша Гришко

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові чоловік захопив заручників у відділенні Укрпошти.