RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Херсоні поліцейські влаштували бійку і викинули чоловіка у вікно: відео з одним із потерпілих

У Херсоні в неділю, 21 січня, співробітники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побили двох людей, одного з яких потім викинули з вікна третього поверху.

Про це розповів один із постраждалих від дій правоохоронців. Відео за його словами опубліковано на сторінці Police Control Ukraine в Facebook.

Інцидент стався в квартирі, куди двоє чоловіків прийшли привітати з днем народження знайомого, який працює в патрульній поліції. Потерпілий каже, що всі гості в квартирі були патрульними поліцейськими.

Постраждалий чоловік сказав, що в певний момент між гостями зав'язалася бійка, а потім деякі з них почали бити його з товаришем.

Потім у квартиру прибули поліцейські, яких викликали на інцидент. Однак, як каже постраждалий, вони були знайомі з поліцейськими-бешкетниками і вже в цей момент п'яні патрульні викинули з вікна його товариша.

Як повідомляв "Апостроф", у Запоріжжі поліцейських підозрюють у незаконному застосуванні спеціальних засобів по відношенню до одного з водіїв.