RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Розбилася на санях: з'явилися нові подробиці трагедії зі студенткою під Тернополем

Родичі 22-річної студентки Юлії Базар, яка загинула, катаючись на санях в селі Кровинка Теребовлянського району Тернопільської області, розповіли нові подробиці трагедії.

Про це повідомляє місцеве видання nova.te.ua.

За словами брата загиблої, після трагедії з'явилося багато неправдивої інформації, зокрема, про водія автомобіля.

"Насправді водій був тверезий, і це підтвердила експертиза. Вони каталися четверо, це було спільне рішення, тому певним чином винні всі. Не так важливо зараз, чия це була ідея. Ніхто нікого не звинувачує. Водій був на панахиді, він дуже переживає, приїжджав до нас після похорону, ми спілкувалися. Зараз він під домашнім арештом. З цим важко жити..."- сказав він.

Відзначається, що загибла навчалася на п'ятому курсі філологічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету і одночасно працювала.

Староста села Кровинка Тетяна Пасєка уточнила, що на місці, де сталася надзвичайна подія, поворот і пагорб, тому господар поставив великі камені біля своєї огорожі.

"Не раз транспорт в'їжджав в паркан, і господар хвилювався, щоб хтось випадково в будинок не влетів. А сталося ось що... Водій їхав правильним боком, якби посеред дороги йшов, то, може, і не сталося б того, але це скоріше не аварія, а нещасний випадок..."- сказала вона.

Фото: nova.te.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше на атракціоні "Канатна дорога" в дендрологічному парку "Софіївка" в місті Умань загинула 12-річна дитина.