RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Яловича печінка під ноги: з'явилися фото і відео скандальної акції в Запоріжжі на честь закінчення Сталінградської битви

В Запоріжжі зі скандалом пройшла акція на честь 75-річчя закінчення Сталінградської битви, яку провела місцева організація "Полк перемоги".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні, 2 лютого, близько 20 активістів "Полку перемоги", в основному пенсіонери, які зібралися біля Алеї слави, де покладали квіти до пам'ятника воїнів Другої світової війни.

В цей час до них підійшли кілька десятків місцевих активістів та волонтерів, які закликали їх не насаджувати в Запоріжжі "російський світ" і з повагою співвідноситися до українським солдатам, загиблим в зоні АТО.

Також активісти включили гучну музику, і вся акція проходила під українські пісні. Потім вони кинули до ніг учасників акції яловичу печінку, яка символізувала криваву владу більшовиків.

Між сторонами трапилася словесна перепалка, але завдяки великому числу поліцейських сутичок вдалося уникнути.

Відзначається, що глава "Полку перемоги" колишній керівник запорізької міської організації "Партії регіонів" Андрій Іванов на акції не був присутній.

Як кажуть джерела журналістів в правоохоронних органах, Іванов перебуває вдома, у нього зараз проводяться слідчі дії в рамках раніше відкритого кримінального провадження за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ст. 111 (державна зрада) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Дніпрі стався інцидент на заході, присвяченому 74-ї річниці зняття блокади Ленінграда.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії