RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися страшні подробиці загибелі 10-річної дівчинки в Одеській області

У четвер, 8 лютого, в селі Нова Іванівка Одеської області на горищі будинку в петлі було виявлено тіло 10-річної дівчинки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

За попередньою версією правоохоронців, загибель дитини розглядали як самогубство, але виявилося, що це нещасний випадок.

"Після отримання повідомлення від фельдшера на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Встановлено, що після закінчення занять в школі дівчинка пішла додому. У школі під час занять між нею та іншими школярами конфліктів не було", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після повернення додому дівчинка грала зі своїми молодшими братами на горищі сусіднього будинку, який також належить батькам померлої. Під час гри вона засунула голову в кільце ізольованого проводу, прив'язаного до дерев'яної опори горища. Після цього школярка похитнулася і впала, потрапивши в петлю.

"Переляканий молодший брат дівчинки зліз з горища і побіг за допомогою. Повернувся він зі старшими братами. Проте дитина вже була без свідомості. Діти намагалися врятувати дівчинку, але марно. Зрозумівши, що самі не впораються, діти повідомили про трагедію батькам, які, в свою чергу, викликали фельдшера", - додали в поліції.

За даним фактом розпочато провадження по п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на атракціоні "Канатна дорога" в дендрологічному парку "Софіївка" в місті Умань (Черкаська область) загинула 12-річна дитина.